Nowa wiertarka GSR 18V-50

Hanna Żurek

Hanna Żurek >

Wytrzymały bezszczotkowy silnik do ciężkich prac

• Solidny metalowy uchwyt oraz ergonomiczna konstrukcja idealna do ciężkich prac
  • Silnik bezszczotkowy zapewniający wydajność i długą żywotność
  • Dzięki Flexible Power System narzędzie działa z bateriami i ładowarkami Bosch Professional w tej samej klasie napięcia

GSR 18V-50 to nowa, wydajna akumulatorowa wiertarko-wkrętarka, która poradzi sobie z niemal każdym zadaniem. Wypróbowany i przetestowany system 18 V zapewnia profesjonalistom jeszcze większy komfort i elastyczność podczas pracy w trudno dostępnych miejscach. Narzędzie posiada głowicę o długości 183 mm dzięki czemu idealnie sprawdza się do pracy w małych przestrzeniach. System Flexible Power umożliwia dopasowanie narzędzia do potrzeb indywidualnego użytkownika. Akumulator XL sprawdzi się podczas wielogodzinnych prac. Natomiast akumulator Compact zapewni komfort oraz wygodę podczas prac np. na wysokościach.

Urządzenie posiada również system „Electronic Cell Protection” (ECP), który chroni akumulator litowo-jonowy przed przegrzaniem i całkowitym rozładowaniem oraz maksymalizuje żywotność akumulatora.

Dane techniczne:

GSR 18V-50

Napięcie [V]

Pojemność akumulatora [Ah]

2.0 – 12.0

Typ uchwytu

Metal

Prędkość (bez obciążenia) [1/min]

0-460 / 0-1,800

Max. moment obrotowy

(twardy / miękki) [Nm] (2.0Ah | 5.0Ah)

50 / 24 | 50 / 28

Max. Ø wiercenia w drewnie/stali [mm]

Produkt będzie dostępny w sprzedaży od września.

Zdjęcia do wykorzystania z podpisem "Bosch".